Bij ons werken

Werken bij Eneco Groep betekent met ongeveer 3.500 mensen samen werken aan onze missie: duurzame energie van iedereen. Samen met klanten en partners zijn we continu bezig met energieoplossingen die slimmer wonen, werken en leven mogelijk maken. Kijk hieronder voor vacatures bij Eneco Groep of één van onze merken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Eneco Groep en meld u aan op de nieuwsbrief

Logo AgroEnergy

Wil jij werken bij dé energiepartner voor de glastuinbouw? Met een enthousiast team van 60 collega’s begeleidt AgroEnergy ruim 800 agrarische ondernemers naar de optimale energiestrategie.

Logo WoonEnergie

Woonenergie werkt samen met 100 woningcorporaties en geeft advies aan 70.000 huurders. WoonEnergie is opgericht door een breed collectief van woningcorporaties die huurders bijstaat om hun energiekosten te verlagen. Hoe meer huurders meedoen, hoe verder de CO2-uitstoot omlaag gaat. Ook mee werken aan energiebesparing bij huurders?

Logo Eneco

Eneco zorgt met 3.000 mensen voor de dagelijkse energie van 2,1 miljoen bedrijven en huishoudens. Als voorloper in de energiemarkt, ontwikkelt Eneco met klanten en partners betaalbare oplossingen die besparen en zelf opwekken mogelijk maken. Met als belofte ‘Welkom in de nieuwe wereld’, maakt zij de technologie van morgen vandaag al beschikbaar voor iedereen. Naast Nederland is Eneco actief in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Aan de slag bij Eneco in het hypermoderne en duurzame hoofdkantoor in Rotterdam?

logo Jedlix

Jedlix richt zich op het slim en goedkoop laden van elektrische auto’s. Met de app regelen automobilisten zelf het juiste laadmoment. Jedlix werkt onder andere samen met autofabrikanten - zoals Tesla en BMW - en ook met energiepartijen, netbeheerders en laadpaal operators. Aan de slag bij deze start-up?

Bekijk de vacatures

Logo OXXIO

Superslim en supervoordelig, dat is de merkbelofte van Oxxio. Zij biedt klanten altijd de beste prijs voor 100% Europese windstroom en gas. Met de innovatieve Oxxio app krijgen klanten inzicht in hun energieverbruik en regelen zij alle energiezaken gemakkelijk zelf via smartphone of tablet. Het is de ambitie van Oxxio om de eerste app-only energieleverancier van Nederland te worden. Wil jij, vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam, meewerken aan deze unieke ambitie?

Logo Quby

Met Toon® hebben we een technologie die mensen meer comfort en gebruiksgemak geeft in de persoonlijke leefomgeving. Toon is een technologie in het slimme huis of bedrijf dat het mogelijk maakt om allerlei functies en diensten op gebied van energie, veiligheid, comfort en gezondheid te verbinden. Bij Quby, ontwikkelaar van Toon, werken 150 medewerkers in Amsterdam.

Bekijk de vacatures