Sterke groei in 2017

Motor in de groene economie

De veranderingen in de energiemarkt buitelen over elkaar. Dat vraagt continu om investeringen in duurzame energie en innovatiekracht. Innovatie is cruciaal voor de energietransitie en verdere groei van de groene economie.

Highlights Eneco Groep 2017

Focus op innovatie

Focus op innovatie 2017 | Eneco Groep

Flexibilisering van het energienet moet sneller

CrowdNett biedt uitkomst

Moeten dure windmolens op zee straks uit op dagen dat het hard waait, als we de energie niet kwijt kunnen? Eneco heeft een oplossing om dat te voorkomen. Met de virtuele energiecentrale CrowdNett, innoveert Eneco in een netwerk van thuisbatterijen om pieken en dalen op te vangen.

Medewerkers maken werk van innovatie

De sterke financiële resultaten zijn ook een optelsom van betrokken medewerkers. 77% van onze medewerkers staan achter de missie ‘duurzame energie van iedereen’. En zij snappen hoe zij daar in hun werk aan moeten bijdragen:

  • Koploper zijn in duurzame energie,
  • De klant regie geven,
  • Eneco Groep nog innovatiever maken

Financiële resultaten 2017

Financiële resultaten 2017 | Eneco Groep

Innovatie is de motor in groene economie

De veranderingen in de energiemarkt buitelen over elkaar. Dat vraagt om innovatiekracht en investeringen in duurzame energie. Eneco Groep investeerde in 2017 €727 miljoen. Dat schiet lekker op.

Meer over de groei in 2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Mis niets over Eneco Groep. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen over hoe Eneco Groep de energietransitie versnelt.

Meld u nu aan