De nieuwe energie
van Nederland

Hier vindt u verhalen van mensen met elk hun eigen
visie en bijdrage aan een duurzaam Nederland


Duurzaamheid schept een band én duizenden banen. Het brengt ons naar een Nederland waarin miljoenen mensen samen een bijdrage leveren aan de oplossing van het klimaatprobleem. Een ongekende bundeling van krachten, mensen, talenten en mogelijkheden. Dat is de nieuwe energie van Nederland. Ontdek de verhalen van bestuurders, activisten, CEO’s, start-ups, burgers en meesters.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Eneco Groep en meld u aan op de nieuwsbrief

Voor het eerst willen bestuurders, activisten, CEO’s, start-ups, burgers en meesters allemaal hetzelfde. Duurzaamheid schept een band én duizenden banen. Het brengt ons naar een Nederland waarin miljoenen mensen samen een bijdrage leveren aan de oplossing van het klimaatprobleem. Dit geeft een ongekende bundeling van krachten, mensen, talenten en mogelijkheden. Dat is de nieuwe energie van Nederland. Hier vindt u verhalen van mensen met elk hun eigen visie en bijdrage aan een duurzaam Nederland.

Mis niets over Eneco Groep. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen over hoe Eneco Groep de energietransitie versnelt.

Meld u nu aan