Duurzame innovaties

voor slimme energie-oplossingen

Business partners gezocht voor meer duurzame innovaties

De energiewereld verandert snel. Eneco transformeert van een energieleverancier naar een energiepartner die volledig gefocust blijft op duurzaamheid. Wij willen tempo maken om de energietransitie te versnellen, met duurzame technologieën en innovaties als grote aanjagers. Deze twee pijlers hebben daarom een centrale plek binnen de organisatie. We denken buiten de kaders, ontdekken nieuwe mogelijkheden en zoeken de verbinding met klanten en partners om innovatieve producten en diensten relevant te maken.

Samen werken we aan duurzame innovatie | Eneco Groep

Innoveren doen we samen

De transitie versnellen kunnen we niet alleen. Eneco Groep is daarom continu op zoek naar samenwerkingen met innovatieve start-ups, scale-ups of duurzame partners met baanbrekende energie services. Wij beschikken over kennis, netwerk, kapitaal en 2,1 miljoen klanten. De ondernemingen waarin we investeren hebben bevlogenheid, talent en onbegrensde ideeën.

Meer dan een investering alleen

Eneco Groep biedt innovatieve start-ups, scale-ups en partners veel mogelijkheden en gaat verder dan een investering alleen. Denk aan ondersteuning bij en advies over doorontwikkeling en opschaling, klantonderzoek, pilots, marketing en PR-advies. Schone energie moet voor iedereen mogelijk zijn, en dus hebben we een internationale focus. Zo zijn we onder andere actief in Duitsland en hebben een klantenportefeuille in België.

Eneco Groep doet meer dan investeren in innovatieve energie-oplossingen

Maak kennis met onze teamleden

Yme Bosma | Eneco Groep

Yme Bosma

Head of Venturing

LinkedIn

Daan Wilms van Kersbergen | Eneco Groep

Daan Wilms van Kersbergen

Venturing

LinkedIn

Daphne Postma | Eneco Groep

Daphne Postma

Legal

LinkedIn

Leonie Baneke | Eneco Groep

Leonie Baneke

Venturing

LinkedIn

Michel Muurman | Eneco Groep

Michel Muurmans

Venturing

LinkedIn

Henrieke Hoftijzer | Eneco Groep

Henrieke Hoftijzer

Venturing

LinkedIn

Reinout Boven

Reinout Boven

Investment analist

LinkedIn

Joris Blokland Visser | Eneco Groep

Joris Blokland Visser

Venturing

LinkedIn

Wil je met ons samenwerken?

Eneco Phone

Onze ambitie is groot. En dat zoeken we ook in onze samenwerkende partners. Ben jij bezig met een baanbrekende innovatie in de wereld van duurzame energie? Zoek je een investeerder of partner? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Neem contact op