Welkom in de wereld van eMobility

In de nieuwe wereld is alleen plaats voor schone brandstoffen, ook op de weg. Bij Eneco willen we dat eMobility straks net zo normaal wordt als duurzame energie. Samen met partners werken we daarom aan het versnellen van de mobiliteitstransitie. Het doel? Ervoor zorgen dat straks iedereen eenvoudig en goedkoop gebruik kan maken van eMobility.

laadpaal

Eneco kijkt vooruit

Over een aantal jaar ziet niet alleen de energiemarkt, maar ook de mobiliteitswereld er heel anders uit. Zo rijden er over 10 jaar 1 miljoen elektrische auto’s rond in Nederland. En dat is pas het begin.

De transitie krijgt een grote impact op bijvoorbeeld huishouden en kantoren. Versnelling vraagt daarbij om comfortabele samenhangende energie- en mobiliteitsoplossingen: gegarandeerd duurzame energie in je auto. Slim opladen met je eigen zonnepanelen en precies als het waait. Naadloos aangesloten op jouw mobiliteit met behulp van je smartphone. Maar ook laadoplossingen voor je medewerkers en gasten. Eneco is met haar partners volop bezig met het ontwikkelen van oplossingen die de transities versnellen en duurzaam vervoer stimuleren.

mobility

Samenwerking

Deze mobiliteitstransitie kunnen we niet alleen. We werken al samen met partners en klanten als Alphabet, Volkswagen, Audi, Opel en Jedlix. En we zijn continu op zoek naar nieuwe partners en collega’s met wie we de wereld van eMobility kunnen versnellen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Eneco Postcard

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van e-Mobility? Neem dan contact met ons op.

Stuur een e-mail