Smart Buildings

Welkom in de wereld van Smart Buildings

Met Toon hebben we een platform dat consumenten inzicht geeft en steeds meer slimme mogelijkheden in huis biedt. Kantoorgebouwen hebben nog veel meer potentie: er valt meer energie te besparen en het comfortniveau kan sneller verhoogd worden vanwege de grote schaal. Bovendien is er steeds meer duurzame en slimme techniek in een gebouw te vinden waar we slim gebruik van kunnen maken. 

diensten

Huidige diensten

Eneco biedt kantoorpanden een platform dat inzicht biedt in het energieverbruik, comfortniveau en de prestaties van het gebouw. Dit platform bestaat uit verschillende diensten, zoals de Gebouwmanager en de Energiemanager. Ook komen wij graag langs voor een persoonlijk bespaaradvies voor kantoorpanden en grote gebouwen.

Meer weten?
toekomst

De toekomst 

Ons huidige platform wordt continu doorontwikkeld. We hebben de ambitie om samen met onze partner Simaxx het leidende platform te maken in de opmars van slimme gebouwen, waarmee we tegelijkertijd een grote bijdrage leveren aan het verduurzamen van de vastgoedvoorraad. Ook wordt het platform gekoppeld aan andere diensten. Wat dacht je van een koppeling met het beveiligingssysteem, het schoonmaakbedrijf of de technische dienst?

We werken samen met:

Simaxx

Softwarebedrijf Simaxx heeft een platform ontwikkeld dat gebouweigenaren inzicht geeft in de prestaties van hun gebouw.

Neem contact met ons op

Eneco Postcard

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van Smart Buildings? Neem dan contact met ons op.

Stuur een e-mail