Smart
Home

Welkom in de wereld van Smart Home

Eneco werkt aan een duurzame toekomst voor iedereen. Samen met onze partners bouwen we aan het slimmer maken van woningen om het wooncomfort te verhogen en het energieverbruik te verlagen. Toon staat hierin als platform centraal. Deze slimme thermostaat hangt inmiddels bij 350.000 huishoudens aan de muur. En we staan niet stil. Toon wordt continu doorontwikkeld met slimme oplossingen voor inzicht, energiebesparing en comfort in de persoonlijke woonomgeving.

Toon | Eneco Groep

Smart Home domeinen

Ons Smart Home centrum ligt bij Quby, de ontwikkelaar van Toon. Hier ontwikkelen wij oplossingen die Toon-gebruikers nog meer comfort, service en plezier bieden. Met verschillende partners ontwikkelen wij nieuwe services met Toon als platform, om huishoudens en bedrijven comfortabeler, veiliger, schoner en duurzamer te maken.

Toon bedienen via mobiele devices | Eneco Groep

Toon API

Toon heeft een API, ofwel een Application Programming Interface. Via deze API kunnen software ontwikkelaars en bedrijven gebruik maken van bepaalde informatie van Toon, om snel en slagvaardig nieuwe diensten te lanceren voor de meer dan 350.000 Toon huishoudens in Nederland. Meer weten? Ga naar toonapi.com.

We werken samen met:

Logo Capgemini | Eneco Groep

Logo Philips Hue | Eneco Groep

Neem contact met ons op

Eneco Phone

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van Smart Home? Neem dan contact met ons op.


Stuur een e-mail