Over Eneco Groep

Eneco Groep is een groep van bedrijven die actief is in de energiesector. Met elkaar en samen met klanten en partners werken we aan de missie: Duurzame energie van iedereen, zodat mensen zelf de regie nemen over energie. Met onze consistente koers zijn we koploper op gebied van duurzaamheid en innovatie. Nationaal en internationaal bieden we toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven met slimme producten en diensten. En we leveren een maatschappelijke bijdrage door het opwekken en leveren van groene energie.

Op koers voor duurzame energie

Eneco Groep wordt geleid door de raad van bestuur die verantwoording aflegt aan de raad van commissarissen.

Naar bestuur
Afbeelding | Eneco Groep hoofdkantoor
Aandeelhouders | Eneco groep

Aandeelhouders

53 Nederlandse gemeenten hebben een aandeel in ons bedrijf. Hierdoor zijn we een zelfstandige en onafhankelijke energieonderneming en staan we midden in de samenleving.

Naar aandeelhouders

Organogram

Eneco Groep bestaat uit verschillende merken en bedrijfsonderdelen. Ieder bedrijf of onderdeel speelt een eigen rol in het opwekken, gebruiken, opslaan en delen van energie. Met elkaar maken wij duurzame energie van iedereen mogelijk.

Lees meer

Organogram Eneco Groep

Selecteer om afbeelding te vergroten.

Historie Eneco Groep

Historie

Onze wortels gaan terug tot het midden van de negentiende eeuw. Na samenwerking en fusies van gemeentelijke nutsbedrijven ontstond in 1995 het huidige Eneco. Met Eneco Groep hebben we een portfolio van merken en bedrijven met wie we gezamenlijk onze missie “Duurzame energie van iedereen” waarmaken.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Een uitstekende vertrouwensrelatie tussen Eneco Groep en haar klanten en medewerkers is belangrijk. Wij sturen op een integere werkwijze en voeren een actief compliancebeleid. Op deze manier voldoen wij aan wet- en regelgeving.

Naar algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Eneco Groep